بارداری تا ۴۹ سالگی بی‌خطر و تا ۵۴ سالگی امکان‌پذیر است بقائی: آمریکا خود مسبب ناامنی است، اما خواستار محکوم‌کردن ایران می‌شود! ناو هواپیمابر آدمیرال کوزنتسوف در آستانه اوراق شدن هشدار زرد هواشناسی برای ۲۷ استان صادر شد / بارش باران و رعدوبرق تا ۳ آبان ادامه دارد انهدام بزرگترین باند طلای جعلی در شمال کشور  جزییات مسدود شدن چت جی پی تی برای کاربران ایرانی سامانه بارشی جدید از چهارشنبه وارد کشور می‌شود / بارش باران در تهران و چند استان از جمعه هشدار هواشناسی؛ بارش‌ها از سه‌شنبه گسترده می‌شود / رگبار و رعدوبرق در چندین استان / کاهش دما در نیمه شمالی کشور ورود موج بارشی جدید؛ شمال کشور از روز سه‌شنبه سرد و بارانی می‌شود ماجرای قطع درخت تاریخی زگلیک برای ساخت سرویس بهداشتی تمدید مجدد مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش بدون آزمون جزئیات پرونده آزار جنسی زن ایرانی در سفر به ترکیه هشدار وقوع سیلاب و آب‌گرفتگی معابر در مازندران هشدار بارش‌های سیل‌آسا از دوشنبه؛ سامانه بارشی جدید در راه است تمدید مهلت انتخاب رشته‌های با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد شرکت آبفا تهران: بارندگی‌ها ۳۶.۸ درصد پایین‌تر از متوسط بلندمدت است

شهرداری مسؤول بی خطر سازی زباله های بیمارستانی نیست

شهرداری مسؤول بی خطر سازی زباله های بیمارستانی نیست شهردار تهران گفت: بخش ضد عفونی پسماندهای بیمارستانی در مراکز درمانی بر عهده تولید کننده آن است و شهرداری فقط وظیفه حمل و دفن صحیح آن را برعهده دارد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۶ - ۲۳ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 13
کد خبر: ۵۰۴۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، پیروز حناچی عصر امروز در مراسم رونمایی از ناوگان جدید حمل پسماند بیمارستانی سازمان مدیریت پسماند و در جمع خبرنگاران گفت: با افزایش شیوع کرونا زباله بخش‌های عفونی و بیمارستانی افزایش یافته است.

 

وی با بیان این‌که میزان زباله‌های عفونی در شرایط کنونی تا روزانه ۱۰۰ تن افزایش یافته است گفت: تجهیزات امروز که بخشی از آن رونمایی شده نقش مهمی در امحای صحیح و علمی پسماندهای بیمارستانی خواهد داشت.

 

شهردار تهران در ادامه در پاسخ به این سؤال که در مواردی پسماندهای بیمارستانی ضدعفونی نشده برای دفن حمل می‌شود گفت: بخش ضد عفونی پسماندهای بیمارستانی در مراکز درمانی بر عهده تولید کننده آن است و شهرداری وظیفه حمل و دفن صحیح آن را برعهده دارد.

 

حناچی تصریح کرد: فرض شهرداری در حمل و دفع پسماند، بی‌خطر شدن پسماندها در بیمارستان است و در این خصوص وزارت بهداشت می‌بایست موارد لازم را رعایت کند.

 

وی همچنین در ارتباط با موضوع تفاهم پادگان ۰۶ نیز گفت این تفاهمنامه مصوبات قانونی خود را دریافت کرده و در حال حاضر در جریان است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار